18 јун 2009

Ukratko o svemu pomalo i nepovezano

Favicon na mom blogu :) jel vam se sviDŽa? Šta mislite, da li bi trebalo da poradim na generalnom izgledu? Tema bloga i tako to?
Razmišljam se da li će pfSense da propusti PPPoE konekciju sa XP-a na kućnom kompu ka provajderu da se konačno otarasim windowsa na ruteru. Mrzi me danas da se penjem ponovo na potkrovlje da ubacujem drugi HDD da probam. Vyatta nije htela da se vaspostavi na test ruteru pa ispada iz kombinacije. pfSense je i dalje favorit pošto m0n0wall nije šćeo da se okači na wireless mrežu. Mada, probaću još ComixWall i Mikrotik čisto poređenja radi, ovaj potonji sigurno neću koristiti.
I dalje postim, nije strašno... čak naprotiv... Ovo naravno nema veze sa skidanjem kilaže, ali bi trebalo da bude prvi korak.
Opet se zanimam za kosmologiju i fiziku. Crne rupe, paralelni univerzumi, dimenzije i (super)strune...
Uzeo sam neki špijunski roman Le Kare-a, ali po svoj prilici ga neću i završiti. Retko mi se dešava da ne pročitam knjigu koju uzmem iz biblioteke.
Izgubio sam fokus, ali neću mnogo razglabati sad o tome, pošto priče ima za ceo post, a i ne bih da davim dok se situacija malo ne razbistri.
Facebook nalog koji sam otvorio uspeo je da me poveže sa ljudima koje odavno nisam video i čuo, konačno neka korist i od njega.
Idem sad da pišem novu GNUčionicu, stvarno sam preterao sa kašnjenjem, ali nemojte mi zameriti (ako to neko uopšte čita), trenutni period je krajnje... how shall I put it... rather interesting?

9 коментара:

Uf је рекао...

siguran si da je "interesantno" reč koju si imao u vidu?

GoranSTX је рекао...

pa i nisam, stvar je što nemam adekvatnu reč kojom bih obuhvatio trenutnu situaciju, razmišljanja i planove... "interesantno" je reč koja makar implicira da se nešto dešava i da se ne zna kako će se završiti... A ja kontam da se nešto dešava, ali sam isto tako siguran da nemam pojma kako će se završiti i to nije baš spokojna misao...

Uf је рекао...

sve u svemu, nešto se dešava, a ko konta i kako će sve da se završi... ahaaaa to si hteo da kažeš :D

GoranSTX је рекао...

da, to sam hteo da kažem... i guess... :D

Анониман је рекао...

оно што сам тражио, хвала

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Анониман је рекао...

Brim over I agree but I dream the brief should secure more info then it has.