26 март 2009

Daje se na znanje!!!

Da je izašao novi broj e-magazina "Eniaroyah" čijoj sam realizaciji imao čast i zadovoljstvo da dam mali doprinos. Prenosimo, u celini, saopštenje sa matične stranice projekta:

Predstavljamo vam šesti broj eniaroyah eMagazina, besplatnog PDF magazina posvećenog književnosti, umetnosti i zabavi. Kliknite ovde da preuzmete svoju kopiju. Nadamo se da će vam se dopasti sadržaj i novi dizajn.
Šta vas čeka unutra?

Naši saradnici su se potrudili da vam predstave Salmana Ruždija, knjige Strvinarska uteha Dena Simonsa, Haunted kontraverznog Čaka Palnika, te Senka vetra Karlosa Ruisa Safona. Saznaćete o putu koji je Witcher Andžeja Sapkovskog prešao od kratke priče, preko serijala knjiga i pokretnih slika, do komercijalno najuspešnije cRPG igre prošle godine. Nova rubrika o anime filmovima opisuje Claymore i Karas, a muzička sekcija pored biografije Bobija McFerrina donosi reportažu sa Guitar Art Festivala u Beogradu. Moći ćete da pročitate intervju sa Dragoljubom Igrošincem, pokretačem sajta Art-Anima i izabrana prozna dela sa našeg matičnog sajta eniaroyah.com. Saznaćete kako je Pračetov Disksvet prenet na mali ekran, ko nadzire nadzirače, ali i kakvu metamorfozu proživljava strip evoluirajući na novi medij. Ranije smo već najavili tekst o OpenOffice.org kancelarijskom paketu, ali uz njega GNU rubrika donosi i tekst o virtuelizaciji pomoću VBoxa. Kao i svaki put, na samom kraju ali nikako najmanje važna - nalazi se radionica kreativnog pisanja.

Mislite da je to sve? Neke stvari namerno nismo pomenuli...

1 коментар:

dukenukeme је рекао...

ne treba java script da bi sa dl-ovalo :cool: sa box.net